Låna eller skicka vidare – välkommen till fritidsbiblioteket!

Publicerad:

Uppdaterad:

Visste du att stadens fjärde fritidsbibliotek öppnat i Husby? Till fritidsbiblioteken är alla välkomna för att låna utrustning till sport- och friluftsaktiviteter.

Inlines, stormkök, bandyklubba och flytväst – listan över sport- och friluftsprylar kan göras lång och det är inte alltid man har det som behövs. Nu finns fyra fritidsbibliotek runt om i Stockholm där kanske den utrustning just du skulle vilja låna finns att hitta!

Att låna utrustning är gratis och på de flesta av stadens fritidsbibliotek får du låna utrustningen i två veckor. Den som är under 15 år behöver ha en vårdnadshavare med sig för att kunna låna saker.

Ge saker fortsatt liv!

Har du sport- och fritidsutrustning som ligger och dammar i förråd eller på hyllor? Låt grejerna får fortsatt liv genom att lämna dem till stadens fritidsbibliotek. Allt som är helt eller som går att reparera är du välkommen att lämna in!